Salg av dekk og felg i Valdres

Vi forhandler dekk i alle størrelse og fasonger.
Alt fra trillebårhjul til hjul for anleggsmaskiner.

Norges største dekk-kjede

Vi er medlem av Norges største dekk-kjede, Fagdekk.
Vi er forhandler av dekk i alle størrelser og fasonger. Alt fra trillebårhjul til hjul for anleggsmaskiner. Innen dekk fører vi merker som Continental, Nokian, Goodyear, Cooper og Dunlop. Mens vi innen felger fører merker som Aez, Dotz, Dezent, Martins og Ndi.
I tillegg til å være forhandler har vi dekkhotell samt eget dekk- og felgverksted.

Sommerdekk

Dekk i ValdresDet er mange hensyn å ta når du skal velge nye sommerdekk. I hovedsak betaler man for det man får, men hvor dyre og hvilke egenskaper du trenger avhenger av dine behov og kjøremønster. Det å anbefale dekk etter dine behov er vår jobb og ekspertise.  Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan hjelpe deg å finne de dekkene som passer deg.

Kravene til sommerdekk i Norge er  en minimum mønsterdybde på 1,6mm, men vi anbefaler at du tar bytter på 2,5-3,0mm.

I Sør-Norge skal ikke piggdekk brukes i perioden fra første søndag etter påske og til 1.november. I Valdres passer ikke dette naturlig inn med vær og føre. Vår anbefaling er: Tenk sikkerhet først!

Vinterdekk

Salg av vinterdekk i Valdres

Det er mange hensyn å ta når du skal velge nye vinterdekk. Bør du ha piggfrie eller vinterdekk med pigger? Prisen er som oftest avhengig av kvalitet, men hvor god kvalitet trenger du faktisk?  Det å anbefale dekk etter dine behov er vår jobb og ekspertise. Ta kontakt med oss i dag slik at vi kan hjelpe deg å finne de dekkene som passer deg.

Kravene til vinterdekk i Norge er  en minimum mønsterdybde på 3,0mm, men vi anbefaler at du tar bytter på 3,5-4,0mm.

I Sør-Norge skal ikke piggdekk brukes i perioden fra første søndag etter påske og til 1.november.. I Valdres passer ikke dette naturlig inn med vær og føre. Vår anbefaling er: Tenk sikkerhet først!

Felg

salg av Martins felger i ValdresVI forhandler felg for Martins Felger og har et stort utvalg som sannsynligvis dekker dine ønsker og behov.

Ta turen innom oss på Kalplassen så finner vi dine drømmefelger, eller de som passer dine behov best!

Dekk og felg til alle behov

Salg av dekk og felg i alle størrelser i ValdresVi forhandler dekk og felg i alle former og fasonger. Uansett om du trenger nye hjul til ei trillebår eller til ei skogsbilmaskin så kan vi hjelpe deg! 

Reparasjoner av dekk og felg

Reparasjon av dekk og felg i valdresHar du vært uheldig og fått en skade på dekk eller felg så kan vi sannsynligvis hjelpe deg.

Kanskje du opplever risting i bilen når du kommer opp i en gitt hastighet? Da kan en ny balansering av hjulene hjelpe.

Slites dekkene mer på den ene siden? Vi utfører også firehjulskontroll som kontrollerer og justerer hjulvinklene.

Ta kontakt med oss så finner vi en løsning! 

GOODYEAR

CONTINENTAL

INTERCONTACT

MARTINS